Na vrh

O nama

Priča o nama iz druge perspektive

Firma Express Trans D.O.O je osnovana 1993 godine. Od samog osnivanja firme, glavni cilj je bio postepeno razvijanje poslovanja i postizanje sto kvalitetnijih rezultata. Godine 2021., firmu Express Trans je preuzeo VSS Global – VSS transportation group , internacionalna kompanija sa sredistem u Dallas-u, Texas, USA. Osnivaci VSS Global-a odlucili su da , preuzimanjem Express Trans-a, prosire njihovo dugogodisnje uspesno poslovanje iz USA na Evropu. VSS Transportation group ima 5 svojih terminala sirom Amerike, oko 250 kamiona, 350 prikolica i jedna je od uspesnijih firmi u Texasu.  Svoje znanje i umece celnici VSS Global-a su preneli i u Srbiju, stoga danas, Express Trans predstavlja poudanog, expeditivnog, iskusnog i ozbiljnog partnera na  kojeg mozete racunati u svakom trenutku.  

Nas strucni tim za efikasno rukovodjene i izvrsenje poslova,kao i organizaciju voznog parka, radi iskljucivo prateci tehnicko-eksploatacione norme Evropske Unije.  

Nas savremeni vozni park je smesten na ogromnom parking prostoru. Firma poseduje i sopstvenu radionicu za odrzavanje i popravku vozila, magacin rezervnih delova i benzisku pumpu. U saradnji sa Scania Group, renoviran je i servis za Scania vozila koji je postavljen po najstrozijim evropskim standardima. 

Zašto ExpressTrans?

  • Profesionalan i odgovoran pristup 
  • Fleksibilnost u radu 
  • Prevoz robe po najvisim standardima struke, u novijim vozilima 
  • Vrhunski tim iskusnih operativaca koji zajedno sa inzinjerima logistike, ekonomije i IT-a, realizuju prevoz dobara po zahtevu I nalogu svih klijenata