Na vrh

O nama

Priča o nama iz druge perspektive

Firma ExpressTrans doo je osnovana 1993. godine. Osnivač i vlasnik firme Slobodan Modić je iste godine počeo samostalno da se bavi međunarodnim drumskim transportom robe. Od samog osnivanja firme pa sve do danas glavni cilj vlasnika firme je bio da postepeno razvija svoje poslovanje i da postine što kvalitetnije rezultate i na taj način zauzme lidersku poziciju u ovoj olasti. Kao osoba koja planira, odlučuje, radi i kontroliše kadrovske, finansijske, materijalne resurse i kao preduzetnik postavio je firmu ,, Express-trans,, doo na veliko i razvijeno tržište.

Danas Express-trans predstavlja pouzdanog, ekspeditivnog, iskusnog i ozbiljnog partnera na koga se može računati u svakom trenutku. Nalazimo se u Novom Sadu i posedujemo poslovni prostor površine od 13110 m2 u kojoj se nalazi savremena i dobro opremljena poslovna zgrada.

Naš stučni tim za efikasno rukovođenje i izvršenje poslova kao i organizaciju voznog parka radi isključivo prateći tehničko-eksploatacione norme EU. Vozni park je smešten na ogromnom parking prostoru. Firma poseduje sopstvenu radionicu za održavanje i popravku vozila, magacin rezervnih delova i benzinsku pumpu.

Vozni park se sastoji od 100 vozila, od toga 15 autovozova vodećih svetskih proizvođača Scania, Iveco, Renault i Mercedes, euro 5 i euro 6 standarda motora.

Zašto ExpressTrans?

  • Profesionalan i odgovoran pristup
  • Prilagođavamo se klijentima, pratimo sve zahteve i slušamo sugestije
  • Robu čuvamo, pretovaramo, pratimo i izveštavamo po najvišim standardima struke.
  • Primenjuemo savremena softverska rešenja i sisteme za upravljanje skladišnim procesima (WMS)
  • Razvoj E-komunikacije sa preko 200 realizovanih interfejs konekcija sa različitim ERP sistemima naših klijenata
  • Vrhunski tim iskusnih operativaca zajedno sa inžinjerima logistike, ekonomije i IT-a zadužen je za realizaciju svih zahteva klijenata.
Express Trans