Na vrh

Transport robe

Možemo Vam ponuditi sledeće

Treba da izvršite prevoz danas, brzo i pouzdano?

ExpressTrans vrši kompletnu uslugu kao i organizaciju prevoza i transporta robe sa 100 sopstvenih vozila, od toga 15 autovozova koja ispunjavaju sve evropske standarde, kako transport u domaćem, tako i transport u međunarodnom saobraćaju. Sva naša vozila su pokrivena CMR osiguranjem, što obezbeđuje siguran transport robe od mesta utovara do mesta istovara.

ExpressTrans je već dobro izgrađeni i kvalitetan sistem u poslednjih par meseci obogatio novim voznim parkom vodećih svetskih proizvođača. Obezbedili smo novih 35 kamiona marki: Mercedes (10 kamiona), Renault (10 kamiona), Scania (15 kamiona) i veći broj prikolica: 10 Schwarzmuller, 5 Krone, 10 Kogel, a posedujemo i prošireni parking prostor.

Express Trans - Transport robe

Za nas je najvažnije da pružimo sigurnu, dobru i kvalitetnu uslugu krajnjem kupcu i zato svakodnevno radimo na održavanju i podmlađivanju naših servisnih aparata i tehnike kako bi postigli bolje i kvalitetnije servisiranje i održavanje naših teretnih vozila. Radimo i na poboljšanju kvaliteta logistike kako unutar same kompanije tako i u transportu robe ka krajnjoj destinaciji.

Ono na čemu ćemo posebno insistirati u narednom periodu jeste praćenje i implementiranje novih tehnologija kako bi nadmašili sami sebe i zadržali lidersku poziciju.

Express Trans - Transport robe